13 juli 2020

Vacature Timmerman

Timmerman m/v – Bergen op Zoom

Ben jij een Timmerman met afiniteit voor metselwerk en het werken aan oude gebouwen? Heb jij oog voor detail, ben je leergierig en kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je aan de slag?
Cauwenborgh is Erkend Restauratie Bouwbedrijf. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de restauratie van monumentale panden en objecten. We werken voor particulieren, bedrijven en overheden met name in de regio Zuidwest Nederland.

We hebben alle specialismen in huis! Naast het traditionele  timmer- en metselwerk, zijn we bedreven in steenhouwerswerk, stuc- en klein smeedwerk. Cauwenborgh heeft daarmee de meest voorkomende specialismen in eigen huis. Hierdoor zijn we in staat om onze werkzaamheden snel en doeltreffend uit te voeren. We hebben verder de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats, waarin we de machinale houtbewerking en het straal- en smeedwerk uitvoeren.

Wij bieden
– Een fijn team collega’s die passie voor hun vak hebben;
– Een marktconform salaris;
– Een goed pensioen;
– Vrije dagen conform CAO;
– Persoonlijk budget.

Conclusie
Wil jij aan de slag bij Cauwenborgh en dagelijks werken aan prachtige monumentale panden en objecten in de Zuidwest Nederland. Stuur dan je cv naar info@cauwenborgh.nl t.a.v. Anushka van den Broek of bel ons 0164-28 11 90.

Meer weten over Cauwenborgh en onze projecten?

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht