Cauwenborgh

uw restauratie specialist

Cauwenborgh is Erkend Restauratie Bouwbedrijf. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de restauratie van monumentale panden en objecten. We werken voor particulieren, bedrijven en overheden met name in de regio West-Brabant, Zeeland en Vlaanderen. Door onze flexibele bedrijfsvoering zijn we in staat alle voorkomende projecten uit te voeren, van klein onderhoud tot grote restauraties.

Alle specialismen in huis
Naast het traditionele  timmer- en metselwerk, zijn we bedreven in steenhouwerswerk, stuc- en klein smeedwerk. Cauwenborgh heeft daarmee de meest voorkomende specialismen in eigen huis. Hierdoor zijn we in staat om onze werkzaamheden snel en doeltreffend uit te voeren. We hebben verder de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats, waarin we de machinale houtbewerking en het straal- en smeedwerk uitvoeren. Veel voorkomende traditionele bouwmaterialen zoals hout, gevel- en natuursteen hebben we op voorraad.

We hebben de juiste kennis van deze materialen en technieken zoals die van oudsher in de regio zijn toegepast. De werkzaamheden worden daardoor uitgevoerd met oog voor detail en authenticiteit. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden streven we steeds naar het behoud van de historische waarden. Omdat ook monumenten met de tijd mee gaan wordt verduurzaming steeds belangrijker.

Cauwenborgh adviseert u graag
Uw monument energiezuiniger maken, uiteraard met behoud van de monumentale eigenschappen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag op het gebied van restauratie en subsidies!

Cauwenborgh Erkend Restauratie Bouwbedrijf