Vacature Metselaar

Allround restauratie metselaar/voeger (m/v) – Bergen op Zoom

Ben jij een metselaar en gaat jouw hart sneller kloppen van monumenten? Lever jij iedere dag weer kwaliteit, heb jij oog voor detail en kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je aan de slag?
Je gaat aan het werk bij het enige Erkend Restauratie Bouwbedrijf in Bergen op Zoom en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd  in onderhoud en restauratie van monumenten. We werken zowel voor particulieren als voor professionele opdrachtgevers in de regio Zuidwest Nederland.

Bij ons staat kwaliteit leveren op nummer één. Naast het traditionele timmer- en metselwerk, zijn we bedreven in steenhouwerswerk, stuc- en klein smeedwerk. De meest voorkomende specialismen hebben we dus zelf in huis! Hierdoor kunnen we onze werkzaamheden snel en doeltreffend uitvoeren. Daarnaast beschikken we over een goed uitgeruste werkplaats voor machinale houtbewerking, straal- en smeedwerk.

Wij bieden
– Een fijn team collega’s die passie hebben voor hun vak;
– Een marktconform salaris;
– Een goed pensioen;
– Vrije dagen conform CAO;
– Persoonlijk budget.

Enthousiast?
Zie jij het wel zitten om dagelijks te werken aan prachtige monumenten in Zuidwest Nederland? En wil je snel aan de slag als Allround restauratie metselaar/voeger bij Cauwenborgh? Stuur dan dan je cv naar info@cauwenborgh.nl t.a.v. Anushka. Vragen? Bel ons gerust 0164-28 11 90.

Bekijk ook: vacature Timmerman