30 oktober 2020

Meerjarenonderhoudsplan

Voorkom onaangename verrassingen met een meerjarenonderhoudsplan
Eigenaar van een monument? Dan bent u er verantwoordelijk voor dat het in goede staat blijft. Planmatig en preventief onderhoud is daarom heel belangrijk. Het is raadzaam om hiervoor een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te laten stellen. Met dit plan maakt u voor een periode van 6 jaar inzichtelijk welke werkzaamheden er in de komende jaren uitgevoerd moeten worden en wat de kosten hiervan zijn. Zo voorkomt u dat u voor onaangename verassingen komt te staan.

Werkzaamheden en kosten inzichtelijk
Voor het opstellen van het MJOP schakelt u een Erkend Restauratiebouwbedrijf in. Hiervoor kunt u terecht bij Cauwenborgh. Eerst brengen we de verschillende onderdelen van uw monument in beeld van. Vervolgens bepalen we wat de status is van het onderhoud van ieder onderdeel. Dit leggen we vast in een rapport. In dit rapport omschrijven we de werkzaamheden in volgorde naar prioriteit: van noodzakelijk naar regulier onderhoud. Wat er precies moet gebeuren, wanneer en welke kosten hieraan verbonden zijn, is afhankelijk van uw wensen, de grootte en de conditie van uw monument.  Op basis van dit rapport maken we een totaalbegroting die verdeeld is over een aantal jaar. U weet zo precies wat er in de komende jaren aan onderhoud moet gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ook kunnen we u voorzien van subsidieadvies.

Meer weten?
Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op! U kunt ons bereiken via 0164-281190 of info@cauwenborgh.nl.

Bekijk ook de website van Stichting ERM.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht