16 april 2020

Cauwenborgh is lid geworden van de Vakgroep Restauratie!

Onlangs zijn wij ook lid geworden van de Vakgroep Restauratie, dé landelijke branchevereniging van erkende restauratiebedrijven. Hiermee laten we zien dat ons bedrijf en het restauratie-vakmanschap dat we leveren voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

Kwaliteitskeurmerk
Dat Cauwenborgh lid is van de Vakgroep Restauratie, geeft aan dat we kwaliteit leveren. Voordat we lid zijn geworden is streng getoetst of ons bedrijf voldoet aan de eisen van bedrijfsorganisatie, bouwkundig vakmanschap en deskundigheid specifiek gericht op restauratie.  Als opdrachtgever bent u er dus van verzekerd dat uw monumentale woning, monumentale pand of monument in goed handen is en gerestaureerd wordt door een echte restauratie specialist!

De Vakgroep Restauratie zorgt niet alleen voor de kwaliteitsborging van restauratiewerk, zij zorgt ook voor de kennisoverdracht van vakmanschap en behartigt de belangen van aangesloten restauratiebouwbedrijven.

ERB-certificaat
Sinds 2018 mag Cauwenborgh zich Erkend Restauratie Bouwbedrijf noemen, daar zijn we trots op! We hebben het ERB-certificaat midden- en grootbedrijf. Dit certificaat krijg je als door je bedrijf in elk van de vijf voorgaande jaren, minimaal zeven manjaren restauratiewerk verricht is. Dit wordt getoetst door een certificerende instelling die hiervoor een licentie heeft gekregen van de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. We zijn het enige Erkend Restauratiebouwbedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom!

Meer weten over Cauwenborgh? Lees ons verhaal.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht