16 juni 2020

Cauwenborgh bestaat 25 jaar!

Cauwenborgh bestaat vandaag 25 jaar! Het begon allemaal met de renovatie van het pand Cauwenborgh aan de Dubbelstraat in Bergen op Zoom. Deze restauratie, geheel door Hans Smeenk zelf uitgevoerd, werd in 1995 afgerond. Niet veel later, 15 juni 1995 besloot Hans hier zijn eigen restauratie aannemersbedrijf te vestigen genaamd Cauwenborgh. Het eigenhandig gerestaureerde pand was meteen een mooi visitekaartje!

De eerste grote opdracht was de restauratie van het pand ‘de Marotte’, ook gelegen aan de Dubbelstraat in Bergen op Zoom. Tot 2003 was Cauwenborgh een eenmanszaak en voerde Hans zelf vele restauraties uit. Vanaf die tijd is het bedrijf in een zeer korte tijd flink gegroeid tot wel 14 personeelsleden. Een hechte groep, die zich doorontwikkeld heeft tot topspecialisten op ieder vlak van restauratie! Een team waar we trots op zijn en dat een waardevolle basis is voor de komende 25 jaar, want de vraag naar dit uitzonderlijke vakmanschap wordt alleen maar groter.

Door de jaren heen hebben we samen al veel mooie werken mogen realiseren. Een aantal prominente werken die we op dit moment in uitvoering hebben zijn de KMA in Breda, het Mauritshuis in Willemstad, het Markiezenhof in Bergen op Zoom en de Basiliek in Hulst. Wij hopen dat we in de komende jaren nog veel van dit soort prachtige werken aan het lijstje kunnen toevoegen. Op naar de volgende 25 jaar!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht