Tegelzetter

Tegelzetter restauratie (m/v) – Bergen op Zoom

Ben jij een echte vakman en heb je passie voor monumentale panden en objecten? Ter uitbreiding van het team zoekt Cauwenborgh een tegelzetter restauratie.

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan het werk bij het enige Erkend Restauratie Bouwbedrijf in Bergen op Zoom en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in restauratie, renovatie, onderhoud, herbestemming en verduurzaming van monumenten. Cauwenborgh werkt zowel voor particulieren als voor professionele opdrachtgevers in de regio Zuidwest Nederland.

Bij ons staat kwaliteit leveren op nummer één. Naast het traditionele timmer- en metselwerk, zijn we bedreven in steenhouwerswerk, stuc- en klein smeedwerk. De meest voorkomende specialismen hebben we dus zelf in huis! Hierdoor kunnen we onze werkzaamheden snel en doeltreffend uitvoeren. Daarnaast beschikken we over een goed uitgeruste werkplaats voor machinale houtbewerking, straal- en smeedwerk.

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als tegelzetter op uiteenlopende projecten. Het is belangrijk dat je tegels kunt lijmen én dat je tegels kunt zetten in een mortelbed. Dit is een specialistisch techniek die veel toegepast wordt bij natuursteensoorten en waarmee je veel voorkomende oneffenheden in historische gebouwen kunt opvangen.

 

Wij bieden

– Een fijn team collega’s die staan voor vakmanschap;
– Een marktconform salaris;
– Een goed pensioen;
– Vrije dagen conform CAO;
– Persoonlijk budget.

 

Enthousiast?

Wil jij aan de slag als tegelzetter bij Cauwenborgh en dagelijks werken op afwisselende projecten in Zuidwest Nederland? Solliciteer dan snel en stuur je cv naar info@cauwenborgh.nl.

Bekijk ook de rest van onze openstaande vacatures