Onze Kevin, Beste Restauratietimmerman van Nederland!Afgelopen 17 tot en met 19 maart was het zo ver. In de RAI in Amsterdam werd er gestreden voor de titel Beste Restauratietimmerman tijdens de Skills Heroes Finales. De concurrentie was sterk, maar onze jongste talent Kevin Switzar, tevens leerling bij het Markiezaat College ging mooi met de eretitel naar huis.

Al vanaf zijn eerste dag voortgezet beroepsonderwijs werkt Kevin bij ons tijdens zijn opleiding timmeren niveau 2, waarna hij doorging en zich vervolgens specialiseerde in Restauratie niveau 3..

Vanaf zijn eerste dag was Kevin al een gedreven leerling. Wij faciliteren samen met onze opdrachtgevers een omgeving waarin hij zich helemaal kan ontwikkelen in de Restauratietechnieken die wij toepassen. Daarbij schuwt hij niet arbeid buiten het timmervak. Want ook in het restauratie metselen en voegen is Kevin ondertussen goed onderbouwd. En kan hij zijn mannetje staan.

Als gespecialiseerd restauratieaannemer zijn we hier natuurlijk zeer gelukkig mee. Doordat er minder nieuwe gebouwen worden gerealiseerd en steeds meer wordt gekeken naar herbestemming van bijvoorbeeld kerken en andere oudere gebouwen, komt de restauratietimmerman steeds meer in beeld. We zetten ons graag in om leerlingen inzicht te geven in ons vak, door ze ook op de werkvloer in ons bedrijf op te leiden.

Onze leerlingen zijn de toekomst. Daarom zijn we ook extra trots op Kevin!